Anaïs & Cedric reageren voor het eerst nadat ze hun droomhuis wonnen in 'Huis Gemaakt'
COS
Anaïs & Cedric reageren voor het eerst nadat ze hun droomhuis wonnen in 'Huis Gemaakt'
Foto: VTM

Meer dan een half jaar lang spendeerden de koppels uit 'Huis Gemaakt' elk vrij moment aan de verbouwing van hun eigen droomhuis. Op woensdag 1 juni kwam dan eindelijk de kers op de taart: Anaïs & Cedric werden uitgeroepen tot de grote winnaars.

Anaïs & Cedric krijgen hun zelf verbouwde woning in Antwerpen cadeau, zonder ooit nog één cent te moeten afbetalen. De apotheose van een razend spannende finale, waarin de emoties hoog opliepen. Anaïs & Cedric winnen dankzij 'Huis Gemaakt' niet alleen een eigen huis, maar ook een hele nieuwe toekomst.

"Dit is echt niet normaal! Dit hadden we nooit verwacht", zeggen Anaïs & Cedric. "We beseffen nog niet goed wat ons net is overkomen en dat we dit gigantische cadeau gewonnen hebben! Het besef zal pas de volgende dagen komen, wanneer we aan het ontbijt zitten in ons eigen huis."

"'Huis Gemaakt' is voor ons zo’n uniek avontuur geweest. De ervaring die we dankzij het programma hebben opgedaan is onbetaalbaar. We zouden er zo opnieuw aan beginnen. Niet te geloven dat dit huis nu helemaal van ons is, we hebben er ons hart aan verloren. Het is niet meer gewoon een huis, maar echt onze thuis."

Meer nieuws

Meer nieuws

.