Anaïs & Cedric hebben na 'Huis Gemaakt' meteen plannen met hun nieuwe woning
COS
Anaïs & Cedric hebben na 'Huis Gemaakt' meteen plannen met hun nieuwe woning
Foto: VTM

Anaïs & Cedric wonnen woensdag zonder twijfel de mooiste prijs in 'Huis Gemaakt'. Met de meeste punten van de makelaars en meeste stemmen van de kijkers wonnen ze hun huis in Antwerpen.

Anaïs & Cedric hadden nooit verwacht dat ze 'Huis Gemaakt' zouden winnen. Ze bungelden steeds onderaan het puntenklassement en met Eline & Younes hadden ze een geduchte tegenstander. Toch waren het de jonkies die de sleutel van hun woning overhandigd kregen.

Het jonge koppeltje is meteen in het huis ingetrokken. Ze moesten wel, want hun eigen woning was zopas onbewoonbaar verklaard. Het herenhuis in Antwerpen is ook helemaal klaar om bewoond te worden. Toch is het koppel nog niet helemaal tevreden.

"Ik ben nog niet klaar met alle verbouwingen, de bovenste slaapkamer wil ik nog verder afwerken. Daarnaast willen we graag een tweede badkamer boven. Ik weet met mijn ADHD nog wel even blijf", zegt de beginnende zelfstandige Cedric bij HLN.

Aan trouwen en kinderen denken Anaïs & Cedric voorlopig niet. "Daar gaan we toch nog even mee wachten", zegt Anaïs. "Een jaar of vijf, denk ik. Kinderen zijn dan voor nog wat later. Laten we eerst beginnen met de grote barbecue die we beloofd hebben voor alle finalisten", besluit de ballerina.

Meer nieuws

Meer nieuws

.