An Lemmens is een hele zomer van de partij: "Het wordt een rollercoaster van emoties"
PMN
An Lemmens is een hele zomer van de partij: "Het wordt een rollercoaster van emoties"
Foto: Instagram @anlemmensofficial

An Lemmens ga je deze zomer niet moeten missen. Een hele zomer lang is ze van de partij.

An Lemmens is opnieuw de presentatrice van een nieuw seizoen 'B&B Zoekt een Lief'. Dit keer trekt An de hele wereld rond.

B&B-eigenaars Sandra (40, Turkije), Nele (57, Brazilië), Mabel (59, Frankrijk), Alicia (26, Portugal), Frank (63, Frankrijk) en Wim (42, Spanje) wonen op de meest idyllische plekken over de hele wereld en doen er alles aan om hun gasten een onvergetelijk verblijf te bieden.

Ze missen allen hetzelfde. Een soulmate die met hen mee dit avontuur wil aangaan.

We maken ons klaar voor een nieuw seizoen dat er er komt vanaf 26 juni. "Ik beloof deze zomer een heerlijke rollercoaster van emoties, vlinders en onverwachte wendingen in 'B&B Zoekt Lief'. Alweer bewijst dit seizoen dat liefde echt geen grenzen kent en dat de meest magische connecties kunnen ontstaan op de meest onverwachte plaatsen", licht An toe.

"Ik ben doorheen mijn reis op de meest sprookjesachtige en tropische plaatsen ter wereld geweest en maakte kennis met stuk voor stuk toffe B&B-uitbaters. Bovendien was het heerlijk om getuige te zijn van hun bijzondere ontmoetingen en om een rol te mogen spelen in het creëren van gelukkige liefdesverhalen. Bereid je voor op een zomer vol romantiek, passie en verrassingen in 'B&B Zoekt Lief'!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.