📷 An Lemmens doet iedereen grote ogen trekken met foto van zoontje Roscoe
COS
📷 An Lemmens doet iedereen grote ogen trekken met foto van zoontje Roscoe
Foto: VTM

An Lemmens zien we komende week nog een laatste keer in 'B&B Zoekt Lief'. De B&B-uitbaters moeten beslissen of ze hun toekomst met een van de deelnemers willen delen.

An Lemmens zal binnenkort ook te zien zijn in een nieuw seizoen van 'The Voice van Vlaanderen'. Bij 'The Voice Kids' zwaait ze af als presentatrice. Ze heeft de handen dan ook meer dan vol. Naast haar job als presentatrice is An natuurlijk mama én studeert ze sinds kort vroedkunde.

An heeft de smaak sinds 'Een Echte Job' echt helemaal te pakken en nam de stap om weer achter de studieboeken te duiken. Haar kindjes Zappa Rosa en Roscoe vragen uiteraard ook aandacht. De combinatie van alles zorgt tegenwoordig voor weinig slaap bij An.

"'s Ochtends vertedert die kleine me weer zo met z'n heerlijke glimlach dat ik op slag vergeten ben dat ik 3924850228338271294 uren slaaptekort heb", schrijft An bij een foto op Instagram. Ze poseert samen met zoontje Roscoe, die intussen al anderhalf is.

An heeft besloten haar kinderen af te schermen van sociale media en verbergt Roscoe's gezichtje dan ook zorgvuldig. Toch valt er meteen wat op bij haar zoontje. "Zo klein is 'die kleine' al niet meer, amai dat gaat vooruit", klinkt het. "Zo groot al", zegt nog een volger.

Ook over An zijn haar volgers het eens: "Je ziet er nog altijd stralend uit!", klinkt het unaniem. "Ondanks dat slaaptekort zie je er nog altijd super fris uit", zegt nog iemand. "Mama's die moe zijn, stralen het meest", laat nog iemand weten.

Meer nieuws

Meer nieuws

.