Amy uit 'K2 zoekt K3' verrast: 'Toen Hanne en Marthe dat zeiden, wist ik dat ze Julia gingen kiezen'
COS
Amy uit 'K2 zoekt K3' verrast: 'Toen Hanne en Marthe dat zeiden, wist ik dat ze Julia gingen kiezen'
Foto: VTM

Er is een nieuwe, vierde K3-formatie geboren. In een spannende 'K2 zoekt K3'-finale werd het niet Amy, Celester of Diede, maar Julia. 

Nadat alle finalisten een gloednieuw K3-nummer zongen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn, moest Diede de wedstrijd verlaten. Vervolgens kwam er ook voor Celester een einde aan het avontuur.

De keuze lag vervolgens volledig in de handen van Hanne en Marthe: zou het Amy Courtens of Julia Boschman worden? Amy's buikgevoel zei het toen al: "Ik wist dat ze Julia gingen kiezen. Ik voelde het. Ik wist dat het voor mij gedaan was", bekent Amy in een Instagram Live.

"Echt? Waarom?", schrikken Diede en Celester, de andere finalisten bij Amy's uitspraak. "Omdat ze zo zeiden van 'een vertrouwd gevoel' en ik ben, denk ik, wel helemaal anders dan Klaasje...", legt Amy uit.

"Julia is meer een type als Klaasje, dus dan dacht ik al: oké. Ik denk dat ze bij mij zouden begonnen zijn met 'de persoon die het meeste gegroeid is' of zo. Ik wist het dus: ik ben het niet", aldus Amy.

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.