Amy Courtens uit 'K2 zoekt K3' in de problemen door luchtvaartmaatschappij: "Annuleer je vlucht, ga je 100% zeker miserie mee hebben"
LHX

Amy Courtens, die we nog kennen uit 'K2 zoekt K3', heeft er een fijne reis op zitten. Helaas eindigde die in mineur.

Op Instagram laat Sigrid, een vriendin van Amy Courtens, weten wat er aan de hand is. Hun vlucht had vertraging, waardoor ze de aansluiting met de vlucht naar huis misten. Dat kan uiteraard gebeuren, maar ze zijn te weten gekomen dat Lufthansa al langer op de hoogte was van de problemen.

Er zijn namelijk al een tijdje bouwwerkzaamheden aan de gang op de luchthaven van Frankfurt, waardoor enorm veel vluchten vertraging oplopen. "Lufthansa blijft vluchten verklopen, hoewel ze weten dat er elke dag passagiers vluchten missen. Ze moeten omboeken, naar hotels gaan enzovoort. We waren drie van die passagiers en het is superfrustrerend om in deze situatie te belanden.", klaagt Sigrid.

Zij, Amy en hun andere vriendin konden niet eens hun bagage ophalen, waardoor ze moesten overleven met hun erg beperkte handbagage. "In sommige gevallen is dit niet echt een groot probleem, maar als vrouw of iemand die medicijnen moet nemen, is dit stressvol en kan het gemakkelijk worden vermeden."

"Opgepast reizigers van Lufthansa!", schrijft Amy dan ook. "Indien je deze maand een vlucht hebt, raad ik je aan om die te annuleren want je gaat er 100% zeker miserie mee hebben." 

Meer nieuws

Meer nieuws

.