Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' voedt geruchten rond relatie met William opnieuw met opvallend beeld
COS
Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' voedt geruchten rond relatie met William opnieuw met opvallend beeld
Foto: VTM

In 'Boer Zkt. Vrouw' ging cowboy William op zoek naar een vriendin. Met Amber leek hij een goede match te hebben gevonden.

William Junior Dougan koos voor Amber Diddens in 'Boer Zkt. Vrouw'. Ze brachten veel tijd samen door, maar een romantische klik bleef uit langs Williams kant. Na een tijdje zonder contact, lijken Amber en William closer dan ooit.

Ze gingen al een paar keer samen op vakantie en Amber is heel vaak op de ranch in Westerlo te vinden. Ook recent trokken Amber en William er weer samen op uit. Met een heleboel vrienden gingen Amber en William naar Tomorrowland.

Op het laatste beeld zien we een intiem moment tussen Amber en William. Dat is ook Ambers volgers niet ontgaan. "Ben jij samen met William?" en "Zijn jullie nu samen? Hopelijk wel!" lezen we. "Te leuk! Blij voor jou!", gaat een volger er meteen al vanuit.

"Als jullie nu nog niet samenzijn! Zo'n tof mooi meisje, dan is hij goed zot... 't Is een plezier om jullie avonturen samen te volgen", klinkt het. "Ik denk dat ze samen zijn, maar het niet durven toegeven", bedenkt iemand zich. "Zou ik heel verstandig vinden. Dat ze eerst maar in alle rust een goede basis leggen."

https://www.instagram.com/p/Cgtxi7eoitK/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.