Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' neemt duidelijk standpunt in over ongemakkelijke situatie met Titjana
COS
Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' neemt duidelijk standpunt in over ongemakkelijke situatie met Titjana
Foto: VTM

Zondag vonden in 'Boer Zkt. Vrouw' de ultieme keuzemomenten plaats. Op de ranch bij William was het enigszins spannend: Amber leek sinds hun 24 uren-date al favoriete, maar de mysterieuze Titjana kon hem blijven intrigeren. Toch werd het Amber.

Op het keuzemoment zorgde Titjana voor een verrassing door te zeggen dat ze de week erna terug op de ranch zou staan voor een feestje en dat ze William verder wou leren kennen "in andere omstandigheden". "Wie weet, als het niets wordt... Grapje!", klonk het.

"Dat was een heel ongemakkelijke situatie", zegt Amber in TV Familie. "Ik stond met m'n mond vol tanden. Ik dacht: Wat zegt ze nu?! En ik keek naar Dina Tersago die hetzelfde leek te denken."

William koos Amber. "Maar het leek alsof Titjana moeite had om zich daarbij neer te leggen", merkt Amber op. De blondine zegt wel: "Het was haar recht om zo te reageren."

Op concurrentie van Titjana hoeft Amber intussen niet meer te rekenen, want de mysterieuze 'Boer Zkt. Vrouw'-kandidate is al acht maanden gelukkig samen met haar vriend Jeff.

Meer nieuws

Meer nieuws

.