Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' heeft nog een boodschap voor cowboy William
COS
Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' heeft nog een boodschap voor cowboy William
Foto: VTM

Zondag kregen we de slotaflevering van 'Boer Zkt. Vrouw' te zien. We kwamen daarin te weten welke duo's nog een koppel vormden.

Drie van de vijf duo's bleken de liefde bij elkaar gevonden te hebben. Wat later maakte VTM bekend dat ook Garry en Els intussen weer een koppel waren geworden. Enkel voor Amber en William was er geen romantische afloop.

Spijt van haar deelname heeft Amber niet. Hoewel ze even de tijd nam om een avontuur en de teleurstelling van de afloop ervan een plaatsje te geven, is ze intussen weer op de ranch te vinden. Met William bouwde ze immers wel een erg mooie vriendschap op.

Op Instagram wil Amber nog wat kwijt aan William. "Een wilde rit, maar zo dankbaar voor elke minuut en de klik die we samen hebben. Ik had dit alles met niemand anders willen meemaken", schrijft Amber.

Ook William blikt met warme gevoelens terug op het avontuur. "Wat een rit was het. Ik ben zo blij dit alles met jou te hebben mogen meemaken, Ambi. Zo blij om jou nog steeds als soulmate en vriendin te hebben."

https://www.instagram.com/p/Cd33OXfrPBv/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.