Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' doet opmerkelijke vaststelling bij Titjana
COS
Amber uit 'Boer Zkt. Vrouw' doet opmerkelijke vaststelling bij Titjana
Foto: VTM

In 'Boer Zkt. Vrouw' maakte William afgelopen zondag een omstreden keuze. Naast Amber koost de cowboy voor Titjana, een dame die de wenkbrauwen de afgelopen weken deed fronsen bij kijkers én Williams moeder.

William werd door zijn moeder gewaarschuwd niet voor Titjana te kiezen, maar de cowboy is geprikkeld door het mysterieuze karakter van Titjana en besloot haar net als Amber de kans te geven op de ranch te blijven. Voor Valerie en Bapke kwam er een einde aan het 'Boer Zkt. Vrouw'-avontuur.

Bapke en Valerie uitten bij hun exit al hun enorme twijfels bij Williams keuze voor Titjana. Ze koesterden dan ook de hoop dat William uiteindelijk voor Amber zou kiezen. De kans dat het tweetal de uitkomst al weet, is groot, want Amber heeft nog steeds contact met Valerie en Bapke.

"Sinds 'Boer Zkt. Vrouw' zijn we goede vriendinnen geworden en gaan we regelmatig iets drinken of samen paardrijden", zegt Amber bij HLN. Of er ook nog contact is met Titjana? Daarop zal het antwoord niet verbazen: met Titjana is er geen contact meer.

"Ik was daar niet alleen om William te leren kennen, maar ook om nieuwe vriendinnen te maken", legt Amber uit. Ook bij Valerie en Bapke was dat zo. "Maar minder zo bij Titjana."

Meer nieuws

Meer nieuws

.