Als dat maar goedkomt! Jiri trekt aan de alarmbel in 'Blind Getrouwd'
COS
Als dat maar goedkomt! Jiri trekt aan de alarmbel in 'Blind Getrouwd'
Foto: VTM

De 'Blind Getrouwd'-koppels zetten hun avontuur sinds vorige week verder in België. Ze gaan vijf weken samenwonen om verder te ontdekken of ze al dan niet een goede match zijn.

Bij Florence en Jiri verliep de huwelijksreis niet van een leien dakje. Ook het samenwonen belooft voor hen een uitdaging te worden. Ze willen er natuurlijk wel allebei voor gaan.

Florence en Jiri hebben in de aflevering van maandag 17 oktober tot in de late uurtjes gebabbeld. De nacht bracht weinig rust en ook de ochtend loopt niet meteen gesmeerd. Jiri zit met veel vragen.

"Ik zit vaak in een tweestrijd: mag ik mezelf zijn? Of moet ik afremmen? Het is heel moeilijk om te weten of ik iets goed doe", klinkt het bij de politieagent. Terwijl Florence aan het werk is, lucht Jiri zijn hart bij een vriend.

"Florence is bang om zich open te stellen en om gekwetst te worden. Ik hoop dat het niet te lang duurt omdat ik dan op een gegeven moment zou afhaken om mezelf te beschermen", aldus Jiri. Een gesprek bij psychologe Sarah zorgt hopelijk voor een doorbraak.

Meer nieuws

Meer nieuws

.