Aaron Blommaert vindt het heel jammer wat er op het werk gebeurde: "Niet oké en werd los over gegaan"
COS
Aaron Blommaert vindt het heel jammer wat er op het werk gebeurde: "Niet oké en werd los over gegaan"
Foto: VTM

Aaron Blommaert gaat weer een drukke zomer tegemoet al zanger en presentator. Ook zijn rol van Raven in 'Familie' neemt hij na de zomerpauze weer op.

Aaron Blommaert wordt volgende maand nog maar 21 en toch heeft hij al heel wat op zijn palmares staan. Er is zijn rol van Raven in 'Familie', maar ook zijn presentatiewerk op VTM. Aaron zal binnenkort naast Nora Gharib 'The Voice Kids' presenteren. Deze zomer staat hij naast Willy Sommers, Anne De Baetzelier en Laura Tesoro op de zeedijk van Westende voor 'Tien Om Te Zien'.

Op korte tijd heeft Aaron heel wat dingen geleerd, zoals waar hij een absolute hekel aan heeft: mensen die geen respect voor je hebben. "Omdat er de laatste tijd zoveel op me afkomt, is het nodig dat ik soms m’n grenzen bepaal", zegt Aaron in Het Laatste Nieuws. Vroeger durfde hij niet op zijn strepen staan, nu moet het wel.

Dat lukt ook steeds beter. "Alleen merk ik dat daar niet altijd met respect op gereageerd wordt. Laatst nog. Er was een soort akkefietje op het werk, ik gaf aan dat iets niet oké was en daar werd los over gegaan. En zelfs toen ik dat opmerkte, werd er wéér los over gegaan."

Aaron bleef rustig en was achteraf fier op zichzelf. "Tegelijk denk ik: kan niet. Dat woord 'grens', ik moet het omcirkelen, ik moet het uitschreeuwen, ik moet het in drukletters zetten, ik moet het 10.000 keer zeggen of het wordt gewoon genegeerd en ik vind dat jammer."

Meer nieuws

Meer nieuws

.