VTM

Is Aaron Blommaert Tovenaar in 'The Masked Singer'? "Ik kan dat gewoon niet ontkennen"

door: COS
Aaron Blommaert
Afbeelding bron: Photonews

De figuren uit 'The Masked Singer' komen wekelijks verrassend uit de hoek. Iemand die de kijkers vocaal week na week omverblaast, is Tovenaar.

Ten vroegste vrijdag 21 april en ten laatste vrijdag 28 april komen we eindelijk te weten wie Tovenaar nu echt is. Voor veel 'The Masked Singer'-fans bestaat er echter geen twijfel meer: Tovenaar moet Aaron Blommaert zijn. Bij Qmusic confronteerde Vincent Fierens Aaron met de verdenkingen.

"Ben jij Tovenaar in 'The Masked Singer'?", steekt Vincent meteen van wal. "Awel, ik ben superblij dat ik eindelijk iets mag zeggen. Ik meen dat echt waar", zegt Aaron. "Ik zie al een tijdje mijn naam rondgaan en van VTM uit vroegen ze mij: 'Wil je alsjeblieft niks laten weten.'"

"Ik ben enorm vereerd dat mensen dat zeggen, want ik vind dat oprecht heel goed gezongen. Maar ik ga je moeten teleurstellen. Ik vind het supercool en elk jaar denk ik: wanneer gaan ze mij nu eens eindelijk vragen. Ik weet niet of ik het zou durven, maar ik wacht nog steeds op de vraag."

"Ik hoor ook wel dat dat timbre heel hard aanleunt bij mijn stem", geeft Aaron toe. "Ik kan dat gewoon niet ontkennen. Maar er zijn nog mensen die een beetje zoals ik klinken. Maar ja, ik snap het", aldus Aaron Blommaert.