Aaron Blommaert staat er met open mond naar te kijken bij Willy Sommers en Anne De Baetzelier: "Wat vooral opvalt bij hen"
COS
Aaron Blommaert staat er met open mond naar te kijken bij Willy Sommers en Anne De Baetzelier: "Wat vooral opvalt bij hen"
Foto: VTM

Aaron Blommaert vierde deze week feest. De zanger, presentator en acteur vierde op het podium van 'Tien Om Te Zien' zijn 21ste verjaardag.

Drie jaar geleden kwam de vraag van VTM of Aaron Blommaert samen met Laura Tesoro en anciens Willy Sommers en Anne De Baetzelier een eenmalige aflevering van 'Tien Om Te zien' te presenteren. De revival sloeg aan en VTM besloot om er een volwaardig vervolg aan te breien.

Voor de derde zomer op rij presenteert het viertal het iconische muziekprogramma. "Ik hou van muziek, voor een publiek staan, de zomer, de zee... en hier komen die allemaal samen. Bovenden vormen Willy, Anne, Laura en ik een gouden kwartet", zegt Aaron in Story. 

De verhalen die Willy en Anne vertellen: ik hang echt aan hun lippen

Niet alleen op het podium, maar ook ernaast hebben ze volgens Aaron een heel goede klik. "Zo zie je maar dat er op vriendschap geen leeftijd staat", merkt hij op. "De verhalen die Willy en Anne vertellen: ik hang echt aan hun lippen", zegt de zanger en presentator.

Aaron heeft al veel van het tweetal geleerd. "Ik steel voortdurend met mijn ogen, maar wat me vooral opvalt - en dat vind ik zelf ook heel belangrijk - is hoe beleefd ze zijn. Respect tonen voor iedereen die meewerkt aan de productie, hoe klein zijn of haar aanteel ook is, zodat ze zich gewaardeerd voelen."

Meer nieuws

Meer nieuws

.