Aaron Blommaert neemt duidelijk standpunt in over zijn relatie: "Daarom zal ik er nooit over uitweiden"
COS
Aaron Blommaert neemt duidelijk standpunt in over zijn relatie: "Daarom zal ik er nooit over uitweiden"
Foto: Photonews

Aaron Blommaert lijkt wel dé man van het moment: zingen, presenteren en acteren, hij doet het allemaal. Daarnaast maakt hij met plezier tijd voor zijn "favoriete persoon".

De afgelopen jaren werd er veel gespeculeerd over het liefdesleven van Aaron Blommaert. Zo werd hij al meermaals gelinkt aan Gloria Monserez. Nu heeft de 'Familie'-acteur en 'The Voice Kids'-presentator toch iets prijsgegeven over zijn relatiestatus.

In Het Laatste Nieuws vertelt Aaron over zijn "favoriete persoon". "Dat is iemand die alles voor mij doet, maar ik noem haar naam niet, want ze wil buiten de picture blijven", legt Aaron uit. Hij wordt "instant blij" wanneer er een berichtje van haar binnenkomt.

Naast het feit dat het meisje in kwestie uit de spotlights wil blijven, is het ook van Aaron een bewuste keuze om zijn relatie privé te houden. "Ik zit in een periode van m'n leven waarin de dingen heel snel evolueren en daarom zal ik ook nooit uitweiden over mijn eventuele relatie", zegt hij.

"Dat is één van de weinige dingen die ik voor mezelf hou", benadrukt hij. "De liefde is een belangrijk onderdeel van m'n doosje vol jongensdromen. Als ik daar klaar voor ben, deel ik dat wel. Maar nu nog niet", aldus Aaron Blommaert.

Meer nieuws

Meer nieuws

.