The Masked Singer Aaron Blommaert maakt zich opvallende bedenking over 'The Masked Singer'-speurder Karen Damen
COS
Aaron Blommaert maakt zich opvallende bedenking over 'The Masked Singer'-speurder Karen Damen
Foto: VTM

Vorige week was er de ontknoping van 'The Masked Singer'. Het is Aaron Blommaert die zich na Sandra Kim en Camille Dhont de winnaar van het VTM-programma mag noemen.

Wie goed luisterde, kon knikkende knieën horen backstage. Karen Damen was namelijk terug als speurder en dat zouden de Masked Singers geweten hebben. De ene na de andere figuur moest eraan geloven. Ook Aaron Blommaert snel ontmaskerd door Karen.

Karen had niet veel tijd nodig om de straffe stem van Tovenaar aan haar 'Familie'-collega toe te wijzen. "Ik probeerde tijdens 'Noodgeval' van Goldband nog een Nederlands accent te veinzen, maar Karen is zo'n autoriteit in de speurderswereld dat ze iedereen wist te overtuigen", zegt Aaron in Humo.

"Gelukkig hadden we de afgelopen weken geen gezamenlijke scènes bij 'Familie', want ze staat erom bekend dat ze haar verdachten stevig op de rooster legt. Bij de stroom van sms'jes die ze me stuurde, was het makkelijker om me van de domme te houden", aldus de winnaar van 'The Masked Singer'.

Meer nieuws

Meer nieuws

.