Aaron Blommaert krijgt waanzinnige kans van VTM: "Nu al een van de hoogtepunten van 2022"
COS
Aaron Blommaert krijgt waanzinnige kans van VTM: "Nu al een van de hoogtepunten van 2022"
Foto: VTM

'The Voice van Vlaanderen' ziet er dit seizoen weer een beetje anders uit. Drie nieuwe gezichten maken hun intrede in het muziekprogramma.

Jan Paternoster en Mathieu Terryn nemen als coaches plaats naast Koen Wauters en Natalia. An Lemmens krijgt dan weer versterking voor de presentatie van 'The Voice van Vlaanderen' van aanstormend talent Aaron Blommaert.

"Muziek stond altijd al centraal in mijn leven dus toen ik de vraag kreeg om 'The Voice van Vlaanderen' mee te hosten, klonk dat als muziek in de oren. Het is voor mij nu al een van dé hoogtepunten van 2022."

Zelf was Aaron 14 toen hij met een bang hartje zijn kans waagde op het podium van 'The Voice Kids'. "Nu, op mijn 19de, waag ik opnieuw mijn kans maar dit keer als co-host van 'The Voice van Vlaanderen'", zegt Aaron.

"Ik weet hoe het is om er als kandidaat te staan en wil de artiesten achter de schermen dan ook echt geruststellen wanneer ik ze zie of hoor. Het wordt sowieso een zotte ervaring waar ik vooral ook van ga proberen te genieten!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.