Ziko haalt fel uit naar kandidate ‘Big Brother’: “Egoïstisch en fake”
PMN
Ziko haalt fel uit naar kandidate ‘Big Brother’: “Egoïstisch en fake”
Foto: YouTube

De 34-jarige Ziko moest als eerste het ‘Big Brother’ - huis verlaten. Als eerste eruit liggen, dat is natuurlijk nooit leuk.

Willy Sommers praat er onder andere over zijn relatie met Truus die hij zeven jaar geheim heeft gehouden. Dochter Annemie uit die relatie heeft hij achttien jaar verborgen gehouden. “Dat was een zwaard van Damocles boven mijn hoofd. Ik dacht: ooit staat die voor mijn deur. Ik had afgesproken dat ik zorgde voor het financiële en haar mama voor de opvoeding.”

De vele optredens houden Willy in conditie en dat blijkt ook duidelijk in de sportkamer. Ondanks eerdere hartproblemen is het rapport prima voor een 66-jarige. In de kinderkamer blikt Willy terug op zijn perfecte jeugd: hoe hij uit het perfecte gezin komt, hoe zijn mama hem vertroetelde, hoe zijn vader hem overal vergezelde tijdens optredens. Maar ook over de tweestrijd tussen carrière en privé.

De opnames eindigen met de typische 'Het huis'-signeersessie: het houten naambordje. Maar deze keer geen ellenlange rijen wachtende fans, wel een beloofd applaus van Eric Goens. “Ik ben verslaafd aan applaus. Niet aan optreden. Aan applaus. Dat geeft me een fantastisch gevoel”, bekent Willy.

Meer nieuws

Meer nieuws

.