Willy Naessens stelt bijzondere vraag wanneer hij Marie-Jeanne ten huwelijk vraagt: “Kon me niet schelen”

bron: Dag Allemaal
door: SLO
Willy Naessens met zijn vrouw Marie-Jeanne in de auto

Willy Naessens, bekend uit ‘The Sky is the Limit’, is een bekend zakenman en heeft het leven goed voor mekaar. Hij is na 25 jaar ook eindelijk op zijn knie gegaan voor zijn Marie-Jeanne.

Willy Naessens heeft maar liefst een imperium met een omzet van 626 miljoen euro. Met zijn 35 bedrijven en 1.950 medewerkers mag hij zichzelf een geslaagde zakenman noemen. We kennen hem voornamelijk uit het programma ‘The Sky is the Limit’.

Willy is daar vooral bekend geworden om zijn befaamde uitspraak ‘Marie-Jeanne!’ In de serie werd al snel duidelijk dat hij niet zonder zijn Marie-Jeanne kan. De twee zijn al 25 jaar samen, maar ze waren nog niet getrouwd. Maar nu is Willy eindelijk door zijn knie gegaan.

Willy heeft in het verleden een slippertje begaan wat hem doen heeft inzien wat voor een vrouw hij eigenlijk heeft. Maar hij stelde wel één voorwaarde toen hij haar ten huwelijk vroeg, zo moest ze aan haar lijn werken. Daar kreeg hij wel even een boze reactie voor in de plaats.

“Dat kon me niet schelen, ik heb graag dat een vrouw slank is. Maar zij eet graag en drinkt graag een wijntje. Ze had beloofd er tien kilo af te doen, maar dat is niet doorgegaan”, vertelt Willy in Dag Allemaal.