Viktor Verhulst bezorgde vader Gert Verhulst slapeloze nachten: “Dat was een bron van stress”
COS

Marie Verhulst en Viktor Verhulst treden al een tijdje in de voetsporen van hun bekende vader, Gert Verhulst. Al was dat voor Viktor lange tijd geen optie.

Na haar deelname aan ‘De Slimste Mens ter Wereld’ zorgden de rechtenstudies van Olga Leyers voor een dilemma. Wilde ze dat diploma halen of zou ze volop inzetten op haar mediacarrière? In haar hoofd heeft ze nu de beslissing genomen.

Nadat Olga zichzelf op de kaart had gezet in 2016 tijdens ‘De Slimste Mens’ besloot ze haar derde bachelor rechten op te splitsen over twee jaar. Maar dat verliep anders dan gepland. “Na ‘De Slimste Mens’ kwam het VTM-programma ‘De Wereld Rond Met 80-Jarigen’. Toen ik na die wereldreis weer thuis kwam, heb ik een sabbatjaar genomen,” geeft Olga toe in Het Belang van Limburg. Ondertussen duurt de sabbatical van Olga nu al anderhalf jaar. “Ik ben nog ingeschreven aan de universiteit, dus ik moet beslissen of ik in oktober terugga of niet,” klinkt het. Olga gaat in elk geval drukke tijden tegemoet aangezien ze samen met enkele andere BV’s de strijd aangaat met de VTM-kijker in het nieuwe programma ‘Beat VTM’.

Olga geeft toe dat ze eigenlijk haar beslissing al genomen heeft. “In mijn hoofd heb ik er eigenlijk al een streep onder getrokken, maar tegelijk kan ik er geen afscheid van nemen. Met andere woorden: ik weet het nog niet.” Ze beseft dat ze nog steeds graag dat rechtendiploma zou behalen. “Het is niet omdat ik nu niet ga studeren dat het er nooit nog van zal komen. Misschien over twee jaar, over tien jaar…”

Meer nieuws

Meer nieuws

.