Reactie Nederlandse kandidaten ‘Big Brother’ hebben plan: “Dit willen ze doen met die kutbelgen”
PMN
Nederlandse kandidaten ‘Big Brother’ hebben plan: “Dit willen ze doen met die kutbelgen”
Foto: Big Brother

Er lijkt wel wat te bewegen in ‘Big Brother’. De Nederlandse kandidaten zouden een plan hebben tegen de Belgische deelnemers.

Die momenten worden wel wat schaarser, want zijn dochters trekken zich alsmaar vaker terug op hun kamer. Daar hebben ze stilaan de leeftijd voor. “Eerlijk waar: ik had dat toch niet zien aankomen”, zegt Kürt Rogiers in Story. “Merlijn zit nog vaak bij ons in de woonkamer, maar Lola zit meestal op haar kamer YouTubeseries te kijken. Ik mis die momenten met het hele gezin nu al, al begrijp ik het wel. Mijn kamer was vroeger ook mijn paradijsje.”

En dat is het vandaag dus ook voor Lola. “Vroeger vond ik het eng om alleen te zijn”, zegt ze. “Nu geniet ik ervan om er naar muziek te luisteren zonder dat iemand me stoort.” Zus Merlijn, drie jaar jonger, denkt er het hare over.

“In de zomervakantie waren er dagen dat we Lola enkel bij het ontbijt en het avondeten zagen. Verder zat ze alleen maar films te kijken. Ik zit soms ook wel een uurtje te bingewatchen, maar dan gaat de computer of iPad uit. Die stralingen zijn niet zo goed”, zegt Merlijn.

Meer nieuws

Meer nieuws

.