Jani Kazaltzis woedend en stelt orde op zaken: “Ik tolereer dit gedrag niet!”

door: COS
Afbeelding bron: Photonews

Jani Kazaltzis heeft met ‘Natur’elle’ een nieuwe webreeks. Daarin ontschminken bekende vrouwen zich en laten ze hun echte ‘ik’ zien.

Ook Pommeline Tillière, bekend van onder andere ‘Temptation Island’, nam plaats in de ontschminkstoel. Zij kreeg online heel wat negatieve commentaren over zich heen. Dat vindt Jani absoluut niet kunnen.

“Haatreacties kunnen niet. Nu niet. Nooit”, schrijft de stylist op Instagram. “In Natur'elle laten bekende vrouwen zich van hun puurste en dus meest kwetsbare kant zien. En dat vergt moed. Veel moed.”

Anonieme stoerdoenerij

“Ook lieve Pommeline had de guts om diep in haar ziel te laten kijken. Ik ken weinig mensen die zo puur en eerlijk zijn als haar. Mijn hart bloedt dan ook als ik bepaalde reacties op social media lees.”

“Er is een bijzonder groot verschil tussen vrije meningsuiting en iemand openbaar aanvallen”, vindt Jani. “Is het nodig om vanuit een anonimiteit wat stoer te liggen doen? Het is heel simpel. Behandel de mensen hoe je zelf behandeld wil worden.”

“Ik tolereer dit gedrag niet”, besluit Jani vastbesloten. “Stuur eens een hartje in plaats van met gif te spuwen. Dat verdient niemand. Niet jij, niet ik en Pommeline al zeker niet.”