James Cooke: “Heb er 12 jaar keihard voor gewerkt en dat laat ik niet kapotmaken”
PMN
James Cooke: “Heb er 12 jaar keihard voor gewerkt en dat laat ik niet kapotmaken”
Foto: Photonews

James Cooke beleeft geen makkelijke tijden. Zijn verloofde Dorian heeft het moeilijk dat hij niet meer aan het werk kan. Zijn theaterbedrijf ‘Uitgezonderd’ heeft ook het moeilijk.

James Cooke ervaart de gevolgen van de coronacrisis. Zo heeft James zijn werknemers technisch werkloos moeten stellen. Zelf keert hij zich als bedrijfsleider ook geen loon meer uit.

James wil vechten voor zijn bedrijf. Daarom gaat hij privékapitaal in zijn bedrijf pompen. “!t Is een sprong in het duister, ja. Maar ik wil niet na twaalf jaar keihard werken mijn zaak kapot laten maken door zo’n gemeen beest als dat virus”, legt de presentator uit in Dag Allemaal.

“Ik denk dat veel ondernemers en zelfstandigen zo denken: we moeten sterker zijn dan corona. Door de maatregelen na te leven, maar ook door te blijven vechten, ook al heb je weinig middelen. Je wordt supercreatief, hé, dat moet.”

James is wel positief voor de toekomst. “Ik heb er wel een goed oog in met die versoepelde maatregelen waar er nog maar één stoel leeg hoeft te blijven tussen elke 17 toeschouwers.”

“Ik leg af en toe mijn oor te luisteren bij Gert en Hans (Bourlon, Gerts vennoot bij Studio 100 dat zopas 16 mensen moest ontslaan, nvdr), maar zij moeten, natuurlijk, ook de opgelegde regels volgen.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.