James Cooke en verloofde op de proef gesteld: “Heb me moeten excuseren voor koele ontvangst”
COS
James Cooke en verloofde op de proef gesteld: “Heb me moeten excuseren voor koele ontvangst”
Foto: Instagram

James Cooke heeft een oudere zus, Fleur. Ze zijn altijd twee handen op één buik geweest. James is verloofd met Dorian Liveyns.

Vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 december is het zover: dan staat Niels Destadsbader weer in het Antwerpse Sportpaleis. Zijn drie concerten zijn zo goed als uitverkocht. De West-Vlaamse zanger kondigt nu echter nog een onverwacht extraatje aan.

Voor één persoon zullen deze drie concerten alvast onvergetelijk worden. Niels deed vandaag namelijk via Instagram een leuke oproep: één persoon krijgt de kans om Niels te ontmoeten, te repeteren met hem én tijdens de concerten samen te zingen met hem. “Een één-keer-in-je-leven-ervaring”, noemt Niels het. “Allez, drie keren”, verbetert hij zichzelf als snel.

Als je een goeie stem én interesse hebt, zou je vandaag nog een filmpje moeten opnemen waarin je een liedje van Niels zingt en het zijn team opsturen. Durf jij voor tienduizenden mensen te zingen en samen met Destadsbader op het podium te staan? Grijp je kans dan! “Het leven is aan de durvers”, sluit Niels zijn oproep af.

Meer nieuws

Meer nieuws

.