Video Hilarisch! Ella Leyers heeft boodschap voor Erik Van Looy: “Ik ben stapelverliefd op u”
PMN

Ella Leyers heeft het record in ‘De Slimste Mens’ verbroken. Ze wist maar liefst 18 deelnames te verzamelen.

“Onze tuinman in Napels was onlangs op ons terras bezig met de planten, ik zou naar een vriendin gaan en ik zei: 'Trek de deur maar achter je dicht wanneer je klaar bent.' Hij zei nog: 'Oké, maar doe de deur dan niet op slot.' Geen seconde later was dat gesprekje al helemaal weg uit mijn kop. Ik stapte uit mijn huis, deed zoals altijd de deur op slot”, aldus Kat Kerkhofs.

“Vijf uur later, het was dan al elf uur 's avonds, kreeg ik telefoon van een vriend. De vrouw van de tuinman had hem in paniek opgebeld omdat hij nog altijd niet thuis was gekomen. Dat was bijzonder ongewoon, want Napels moest die avond spelen en de tuinman had nog nooit een match gemist. Ik reed naar huis en wie zat daar nog altijd op ons terras? Onze tuinman. Met een platte gsm.”

“Hij zat daar al minstens zes uur opgesloten. Toen heb ik wel gedacht: 'Maar wat voor een koei zijt gij?' Dries kon er ook niet mee lachen. 'Nu is het genoeg geweest met u! Dit is niet meer grappig, Kat.' Ik heb wel duizend keer mijn excuses aangeboden aan onze tuinman en zijn vrouw. Vooral voor haar vond ik het kei-erg.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.