Gert Verhulst weerlegt alle geruchten: “Ik ben daar niet mee bezig, al zou ik het beter wel doen”

door: PMN
Gert Verhulst
Afbeelding bron: Eén

Gert Verhulst is niet alleen een goede presentator, hij is ook een steengoede ondernemer. Er is al heel veel gezegd en geschreven over het vermogen van hem.

Blijkbaar willen veel mensen weten hoe rijk Gert nu écht is. “Dat is een zeer moeilijke opdracht”, bedenkt Gert zich in de podcast van Alex Agnew. “Mijn vermogen is de waarde van Studio 100.”

“Ik heb een mooi loon en ik kom niets te kort. Maar mijn vermogen zit in Studio 100 en zal pas naar mij komen op de dag dat ik het verkoop.”

“Dat ben ik voorlopig nog niet van plan. Ik ben zeker geen sukkelaar en ik heb een rijkelijk leven. Ik zie bedragen staan, als het over mijn vermogen gaat, die ik surrealistisch vind.”

“Ik zou er eigenlijk meer bezig mee moeten zijn. Ik weet niet hoeveel mijn vermogen precies bedraagt. Eerlijk waar, ik ben daar niet mee bezig.”

“Als we bijvoorbeeld met een idee voor Studio 100 bezig zijn, kijk ik wel na of het economisch interessant is. We zijn een commercieel bedrijf. De dingen die we maken moeten wel rendabel zijn.”