Gert Verhulst maakt zich zorgen om nieuw seizoen van 'Gert Late Night': "Gaan we voelen"

door: PMN
Afbeelding bron: Photonews

Maandag start er weer een nieuw seizoen van 'Gert Late Night'. Gert Verhulst en James Cooke ontvangen dan weer gasten op hun boot; Dit keer niet in Antwerpen maar wel in de jachthaven van Blankenberge.

 "Een verandering van locatie geeft het programma zuurstof", zegt Gert Verhulst in Het Laatste Nieuws. "De omgeving is helemaal anders en dus ook de activiteiten en de beelden. Plus, mensen vragen er ons ook de hele tijd naar. "'Zeg, dien boot van elle. Kan die eigenlijk wel voaren?'. Ja dus."

En er is ook weer publiek welkom. "Publiek in bubbels van vijf is welkom. En ook James en ik moeten geen afstand meer bewaren, omdat we in elkaars bubbel zitten. Dat scheelt."

Maar de concurrentie gaat zwaar zijn. 'Gert Late Night' krijgt concurrentie van 'Vive Le Vèlo' van Karl Vannieuwkerke. De Tour de France vindt dan immers ook plaats. "Die concurrentie gaan we voelen", gaat Gert verder. "Als er sport op andere kanalen is, merken we dat. Al komen die cijfers er vaak nadien online weer bij. We hebben Karl vorig seizoen al op onze boot gehad. Na zijn show is hij opnieuw welkom om erover te praten."