Gert Verhulst drijft gezin tot waanzin: “We worden verplicht!”
COS
Gert Verhulst drijft gezin tot waanzin: “We worden verplicht!”
Foto: Instagram

Gert Verhulst zal binnenkort met zijn gezin in ‘De Verhulstjes’ te zien zijn. Met de realityshow treden ze in de voetsporen van de families Planckaert en Pfaff.

Kat Kerkhofs steekt haar tv-ambities niet onder stoelen of banken, maar er komt heel wat kritiek op haar presentatiekwaliteiten. TV Familie maakte een korte bloemlezing. “Leuk meisje die Kat, maar haar hese stem is niet geschikt om te presenteren”, schrijft men. En: “De rol van presentatrice heeft ze uiteraard aan haar ventje te danken, niet aan haar talent!” Alsook: “Ik begrijp écht niet dat zo iemand mag presenteren op tv!”

Anderen vinden dan weer dat Kat ‘veranderd’ is. “Ze was vroeger zo’n spontane meid, ik hoop dat ze vlug weer met haar voetjes op de grond komt te staan. Kat heeft pretentie gekregen”, oordeelt een kijker. En nog erger: “Kat is zo’n irritante verschijning op televisie! Als ik haar zie, zap ik weg.”

Toch nemen ook heel wat mensen het voor Kat op. “Geef haar toch eens een eerlijke kans, zeg”, lezen we op de sociale media. “Uiteindelijk doet ze het zo slecht niet, hé. Het enige wat Kat nog mist is wat ervaring” En: ‘Kat is een mooie en vriendelijke vrouw. Hoewel haar man wereldwijd bekend is, is zij the girl next door gebleven, zonder pretentie.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.