Ellen, mevrouw Gert Verhulst, onthult: “Mensen gaan daarvan schrikken”
COS
Ellen, mevrouw Gert Verhulst, onthult: “Mensen gaan daarvan schrikken”
Foto: Instagram @deverhulstjes

Vanaf donderdag kunnen we zes weken lang het wel en wee van de familie Verhulst volgen in ‘De Verhulstjes’ op VIER. Ook Ellen Callebout, de vrouw van Gert Verhulst, tekende present.

“Ik was al een jaar met de pil gestopt toen we er in 2018 voor gingen”, vertelt Roos Van Acker openhartig aan Het Laatste Nieuws. “Toen was het voor echt, al viel het wel in een drukke periode”, gaat de radiopresentatrice verder. “Achteraf heb ik me afgevraagd: was het allemaal een beetje té? Ach. Je zoekt het overal”, klinkt het.

Roos was meteen zwanger. Het koppel was zo blij, hun toekomst zou er direct anders gaan uitzien. “Die uitgerekende datum zit in je hoofd en in je hart. Ik voelde ook een grote fierheid. Ik was tenslotte 41, stiekem dacht ik: ’Yes! Ik heb de statistieken verslagen. Ik kán dit! Op en top vrouw!”, aldus Roos.

Maar na een paar weken ging het mis. Roos kreeg bloedverlies. “Ik ging op Google kijken, wat enige geruststelling bracht. Kon gebeuren, las ik, misschien was het nog een innestelingsbloeding... Maar het bleef duren.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.