Big Brother Dit worden de genomineerden in Big Brother: Belgen spreken af
RMN

In het Big Brother-huis is er nu een duidelijke verdeling in twee groepen ontstaan. Nadat enkele Nederlanders voor de vorige nominaties afspraken maakten, hebben ook de Belgen nu een plan klaar.

Vrijdagnamiddag zaten de Belgen Nick, Patrick en Naomi lange tijd samen in de sauna. Daar smeedden ze een plan voor de komende nominaties. Ze vertelden tegen elkaar dat ze het oneerlijk vonden dat enkele Nederlanders overlegden voor de nominaties en er daarna niet eerlijk over waren.

Patrick, Naomi en Nick voerden een lange discussie over de nominaties en spraken uiteindelijk onderling af om met alle Belgen te stemmen voor Daniëlle en Nathalie. Indien het op een gelijke stand zou uitdraaien, dan kan Naomi als huismeester nog ingrijpen.

Ze vrezen dat, indien ze niet afspreken voor de nominaties, de Nederlanders de Belgen week na week systematisch zullen blijven nomineren. Dit willen ze doorbreken.

Nick, Patrick en Naomi bespraken ook al een strategie voor volgende week. Thomas sloot zich de afgelopen weken aan bij de Nederlanders en was volgens hen niet eerlijk. Daarom denken ze erover om volgende week Thomas te nomineren tegenover Jowi of Daniëlle.

Meer nieuws

Meer nieuws

.