Delphine Lecompte, de revelatie van ‘De Slimste Mens’: “Heb hen geschopt en gebeten”
COS
Delphine Lecompte, de revelatie van ‘De Slimste Mens’: “Heb hen geschopt en gebeten”
Foto: Printscreen video Vier

Delphine Lecompte is naast Ella Leyers dé revelatie van ‘De Slimste Mens ter Wereld’. Hoewel de dichteres gisteren naar huis ging, komt ze sowieso terug in de laatste finaleweek.

Volgens ingewijden kan prins Harry niet wachten om zijn zoon voor te stellen aan Afrika. Het continent heeft een speciale plek in het hart van de prins, en het herbergt ook de roots van de kleine royal. Meghan Markle stamt namelijk af van Amerikaanse slaven die uit Afrika werden overgebracht. Het prinselijk koppel strijkt tien dagen neer in Afrika. Meghan blijft vervolgens vijf dagen met baby Archie in Kaapstad, terwijl Harry ook Botswana, Angola en Malawi bezoekt.

“De hertog en de hertogin kijken er erg naar uit om Afrika te bezoeken op hun eerste officiële trip als een familie”, aldus een woordvoerster van het paleis. “Afrika heeft een speciale plek in het hart van de hertog en hij kijkt ernaar uit om dat te delen met de hertogin en hun zoon. Vier landen in tien dagen is een druk schema en daarbovenop hebben we nog een extra kleine passagier om alles wat levendiger te maken.”

Archie zal op de trip ook wat spullen achterlaten. “Archie kreeg ontelbare cadeautjes van verschillende organisaties en het volk. De hertog en hertogin zijn ontzettend dankbaar voor deze gebaren, maar één kleine baby kan natuurlijk niet alles dragen. Bovendien groeit hij zo snel. De hertogin heeft daarom beslist om een aantal van die geschenken te overhandigen aan Afrikaanse kindjes die het beter kunnen gebruiken.”

Meer nieuws

Meer nieuws

.