Interview Conner Rousseau op zijn hoede voor finaleweek van ‘De Slimste Mens’: “Wat Ella Leyers gedaan heeft is geen toeval”
WVDS

Voor de opnames van de Slimste Mens ter Wereld vertrouwde Conner Rousseau ons toe dat hij graag één aflevering wilde overleven. Hij mocht uiteindelijk zeven keer plaatsnemen in de stoel bij Erik Van Looy. Een knappe prestatie voor de jonge voorzitter van sp.a. Wij vroegen hem naar zijn ervaring. En het is nog niet gedaan...

De meeste Vlamingen kennen Katrien De Ruysscher vooral als dokter Judith in ‘Thuis’, maar de actrice heeft ook een groot hart voor het theater. Die passie is weer aangewakkerd nu ze de hoofdrol speelt in het stuk ‘Woesten’.

Anders dan haar collega Leen Dendievel blijft Katrien dus wel spelen in ‘Thuis’. Het was gewoon tijd voor haar om zich weer even op iets helemaal anders te kunnen focussen. De actrice neemt voor een tijdje dus wel heel wat hooi op haar vork. “Maar eind december al zijn de voorstellingen gedaan”, vertelt ze aan Story. Dan zou het weer wat kalmer worden voor Katrien.

Meer nieuws

Meer nieuws

.