Big Brother ‘Big Brother’-kandidaat kan vertrek van Els niet verkroppen en haalt uit
COS

Donderdagavond maakten Peter Van de Veire en Geraldine Kemper bekend dat Patrick in het ‘Big Brother’-huis mag blijven. Els werd dus naar huis gestemd.

De gemoederen liepen al een hele week hoog op in het huis. Het huis is nu echt verdeeld. Beide ‘kampen’ (Nederland en België) vreesden voor hun toekomst in het huis.

De Belgische kandidaten wisten dat wanneer Patrick naar huis zou gestuurd worden, ze de komende weken een voor een zouden moeten vertrekken. De Nederlandse kandidaten hadden datzelfde gevoel als Els zou vertrekken en dat is nu gebeurd.

Daniëlle snapt er helemaal niets van en uit haar frustraties na het vertrek van Els bij Nathalie, Thomas en Jill. “Nederland stemt. Zo zie je maar”, zegt Daniëlle. “En België”, vult Thomas aan. “Gelukkig kunnen die hem wel verstaan dan”, zegt Daniëlle vervolgens bitsig.

“Hij komt als een bom in het huis en mag nog blijven ook. Dat vind ik knap”, klinkt het sarcastisch. “Ik kan er over gaan liegen en hypocriet gaan doen als iedereen, maar ik ben het er niet mee eens. Ik had liever Els hier gehad.” Zou de bom echt op ontploffen staan nu?

https://www.instagram.com/p/CKmsLnOjla4/?utm_source=ig_web_copy_link

Meer nieuws

Meer nieuws

.