Thuis Zijn de 'Thuis'-kijkers er eindelijk achter? Dit verrassende personage opeens hoofdverdachte moord op Alexander
COS
Zijn de 'Thuis'-kijkers er eindelijk achter? Dit verrassende personage opeens hoofdverdachte moord op Alexander
Foto: VRT NU

Eén jaar geleden werd het nieuwe personage Alexander Cosyns geïntroduceerd in 'Thuis'. Erik Goossens moest na minder dan een jaar al afscheid van de reeks.

Rechter Alexander Cosyns werd op 26 mei vermoord. De grote vraag is nog steeds: wie heeft het gedaan. 'Thuis'-fans lijken erachter en doen hun schokkende theorie uit de doeken op sociale media. "Marianne heeft het gedaan", klinkt het vastberaden.

"Marianne is het geweest met een golfstick van Tom", verklaart een 'Thuis'-kijker. "Marianne is de dader. Vlak voor ze haar hartaanval kreeg. Wordt pas in september duidelijk", zegt een kijker vastberaden. "De knowhow heeft ze door de boeken die ze leest", merkt iemand op.

"Het senario van het boek zal zijn hoe Marianne de moord gepleegd heeft", voorspelt iemand. "Marianne geeft het boek 'Moordclub' aan Tom. Het boek dat Marianne las. Nu ben ik er nog meer van overtuigd dat Marianne Alexander heeft vermoord."

"Als het Marianne is, dan zien we haar volgend seizoen ook niet meer, want moord is moord", waarschuwt een fan. "Zou begrijpelijk zijn, gezien haar leeftijd en weinig toegevoegde waarde van Marianne op dit moment. Zal ze wel missen als het zo zou zijn."

Meer nieuws

Meer nieuws

.