Zal Karin Stefaan op heterdaad betrappen? Dit denken 'Thuis'-kijkers dat er zal gebeuren

door: COS
Stefaan in 'Thuis'
Afbeelding bron: VRT NU

Zal Karin eindelijk haar stalker kunnen ontmaskeren in 'Thuis'? Decaan Stefaan Legrand zit in nauwe schoentjes nadat Robrecht zijn camera in Karins kantoor ontdekte en de filmpjes op zijn laptop vond.

Decaan Stefaan Legrand probeert zijn sporen nog uit te wissen, maar dan hoort hij plots de stem van Karin aan de deur. Zal ze hem op heterdaad kunnen betrappen of zal de decaan op een of andere manier toch nog vrijuit kunnen gaan?

"Dat vetzakje is serieus door de mand gevallen", klinkt het op Facebook. "Hij zit in de miserie." En: "Gedaan met Stefaan de decaan", merkt iemand op. "Er is zwaar onweer op komst. Hij zit goed in de puree. Hoe gaat hij daaruit geraken?"

Hoe het afloopt weten we vrijdag 8 april al. Al denken veel 'Thuis'-kijkers nu al dat het nog niet voorbij zal zijn voor de decaan. "Hij zal zich kunnen redden", klinkt het. "Anders komt het wel heel vlug uit", vindt een andere kijker.

Kijkers hopen natuurlijk dat Karin zal binnenkomen en hem betrapt. "Wil haar gezicht zien!", klinkt het. Toch denken kijkers dat iemand anders zal binnenkomen. "Het zal Nora zijn die binnenstapt", voorspelt iemand. "Dat is Nora die hem komt zoeken, nadat hij verdween uit het ziekenhuis."

Tags Thuis