Thuis Yemi Oduwale doet 'Thuis'-mysterie voor eens en altijd uit de doeken
COS
Yemi Oduwale doet 'Thuis'-mysterie voor eens en altijd uit de doeken
Foto: VRT

Sinds 2018 kunnen we Yemi Oduwale in 'Thuis' zien als Dries. Het personage is een enorme womanizer. Dat blijkt uit alle dames die Dries de afgelopen jaren aan de haak sloeg.

Een van de dames die Dries aan de haak kon slaan was niemand minder dan Marianne (Leah Thys). Of zo leek het een hele tijd geleden toch in 'Thuis'. Nu blijkt het verhaal toch iets anders in elkaar te zitten.

Er is nooit expliciet gezegd wat er tussen Dries en Marianne gebeurd is. In de podcast 'De Thuisploeg' met Sander Gillis zorgt Yemi Oduwale eindelijk voor opheldering. "Ik zal het voor eens en altijd uit de doeken doen", zegt hij.

"Het is de bedoeling eigenlijk dat het wat in de schemerzone zit, dat mensen het niet zeker weten. Maar er is niets gebeurd", benadrukt de acteur. Maar Dries en Marianne hebben toch een hotelkamer gedeeld?

"Die hebben gewoon naast elkaar geslapen, omdat Marianne toen kwaad of verdrietig was. Dan heeft hij haar getroost en hebben ze gewoon samen geslapen. Ik denk zelfs niet dat ze gekust hebben", besluit Yemi.

Meer nieuws

Meer nieuws

.