Weten 'Thuis'-kijkers nu al wie Alexander heeft vermoord? "Hij is de dader"
LHX
Weten 'Thuis'-kijkers nu al wie Alexander heeft vermoord? "Hij is de dader"
Foto: VRT NU

Het is een bijzonder dodelijke maand in 'Thuis'. Na Patje, Chris en Harry is nu ook advocaat Alexander Cosijns overleden. De grote vraag is uiteraard wie hem vermoord heeft...

Het speculeren is begonnen: op sociale media komen er massaal veel theorieën over potentiële moordenaars. Dat Alexander heel wat vijanden had, maakt het er niet makkelijker op.

Zou het misschien Vince kunnen zijn, die Alexander al eerder probeerde omver te rijden? Of misschien Dries, die zijn carrière geruïneerd ziet door de beschuldiging van verkrachting? Of Ilias, die zich zo verdacht gedroeg?

"Niels is de dader", wordt er ook geschreven. "Ik denk de vader van Marthe." "Misschien is het wel zijn collega Olivier. Nu is het zijn woord tegen dat van Silke, want Alexander kan niets meer bevestigen van de aanranding of het ontslag." "Robin en zijn vriendinnetje misschien?" "Waarom niet Femke? Om Vince te beschermen."

Ook onder meer Tom, Peter en Marianne worden verdacht. Al zijn er ook mensen die bij al die theorieën hun twijfels hebben. "Volgens mij zoeken we het te ver en gaan we nog verschieten", klinkt het. Er zit niets anders op dan af te wachten...

Meer nieuws

Meer nieuws

.