Reactie Wat een schok! 'Thuis'-kijkers helemaal van hun melk: "Moest dit nu echt?"
COS
Wat een schok! 'Thuis'-kijkers helemaal van hun melk: "Moest dit nu echt?"
Foto: Eén

'Thuis'-fans zijn vanavond enorm geschrokken. Een van de vaste personages is plots om het leven gekomen.

Van feelgood was vrijdagavond absoluut geen sprake in 'Thuis'. Tijdens een VR-spel komt Paulien (Tina Maerevoet) ten val op een glazen tafel. Een van de glasscherven raakt haar in de hals. Na vijftien jaar komt er een einde aan het avontuur van Paulien in 'Thuis'.

"Dit had ik niet zien aankomen, super triest", klinkt het bij een kijker. "Ben helemaal van m'n melk. Er gebeurt weer te veel om ongelukkig van te worden", lezen we nog. "Wat jammer dat Paulien eruit gaat", merkt iemand op. "Moest dit nu echt?", vraagt een verontwaardigde kijker zich af.

Veel mensen hadden niets opgevangen over een mogelijk vertrek van Tina, het afscheid komt bij veel fans dan ook erg onverwacht. "Wat was dat, zeg! Totaal niet verwacht. Ik ben er niet goed van", zegt iemand. "Dit was schrikken! Weken is er niets aan en dan nu dit. Niet te bevatten."

"Totaal onverwachte gebeurtenis... Zoveel verdriet en de feestdagen komen eraan. Heel triest", lezen we nog. "Ik ben er echt niet goed van. Totaal niet zien aankomen. Gewoon verschrikkelijk! Robin en Sihame gaan dik in de problemen komen", voorspelt een kijker alvast.

Meer nieuws

Meer nieuws

.