Verschrikkelijk! Ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck betrokken bij ernstig ongeval met vluchtmisdrijf
COS
Verschrikkelijk! Ex-'Thuis'-actrice Sally-Jane Van Horenbeeck betrokken bij ernstig ongeval met vluchtmisdrijf
Foto: Photonews

Sally-Jane Van Horenbeeck kennen we al voormalige actrice uit 'Thuis'. Sally-Jane speelde tussen 1995 en 2018 de rol van Peggy, de dochter van Frank en Rosa.

Sinds haar vertrek bij 'Thuis' heeft Sally-Jane Van Horenbeeck zich volledig toegelegd op haar restaurant. In Antwerpen staat Sally-Jane in de keuken van haar eigen Thaise restaurant 'Siam Sally'. Daar zal ze de komende tijd niet kunnen staan.

Sally-Jane was net met de fiets vertrokken toen een persoon op een elektrische fiets haar aan hoge snelheid aanreed. Sally-Jane viel keihard op haar knie. "De andere weggebruiker viel ook, maar stond meteen weer op en zei dat hij niks mankeerde", vertelt haar echtgenoot Robert de la Haye aan Het Laatste Nieuws.

De man reed vervolgens gewoon door, terwijl Sally-Jane het uitkermde van de pijn. Haar knie was immers gebroken. "Volgens mij is dat dus een duidelijk vluchtmisdrijf", zegt de acteur. Sally-Jane wordt binnenkort geopereerd. Ze zal zes weken niets mogen doen. Daarna start een maandenlange revalidatie.

Het koppel is nu genoodzaakt de deuren van hun restaurant tijdelijk te sluiten. Het is een nieuwe tegenslag voor het koppel, nadat Robert deze week in Dag Allemaal getuigde over de tandvleesnecrose die hij opliep nadat hij zijn tanden liet bleachen voor 'Mijn Slechtste Beste Vriendin'. Hij verloor al zijn boventanden.

Meer nieuws

Meer nieuws

.