Veel kritiek op makers van 'Thuis' na seizoensfinale: "Ontgoocheld"
LHX
Veel kritiek op makers van 'Thuis' na seizoensfinale: "Ontgoocheld"
Foto: VRT

Met veel spanning keken de kijkers van 'Thuis' de voorbije weken uit naar de seizoensfinale. De grote vraag was uiteraard wie Alexander Cosyns vermoord had.

Eindelijk is de moordenaar van Alexander Cosyns bekend. In de seizoensfinale ging Marianne zich aangeven bij de politie. Hoe het uiteindelijk met haar afloopt, is nog maar de vraag.

Daarnaast waren er het verrassingstrouwfeest van Christine en Adil, de zwangerschapsvergiftiging van Tamara, het gevecht tussen Bob en Lowie, de moord op John en de confrontatie van Maité met Dieter. De kijkers zitten, tot het volgende seizoen begint op 28 augustus nog met heel wat vragen.

Dat alles klinkt misschien als een razend spannende aflevering, maar toch zijn er veel kijkers die wat teleurgesteld zijn. "Het was een saaie aflevering in vergelijking met de voorbije dagen", wordt er gereageerd op sociale media. "Ik vond het niet denderend."

"Nogal flauw. Ik had meer achtie verwacht, klinkt het ook. "Ik vond het niet echt spannend." "Ik ben echt ontgoocheld." "Ik had er andere jaren meer problemen mee om twee maanden te wachten, maar nu totaal niet."

Toch zijn er ook veel mensen die wél tevreden zijn. "Met zes doden in een seizoen en een paar die weg zijn, denk ik toch dat we niet mogen klagen. Als je meer actie wil, kijk dan eens naar 'Game of Thrones'", klinkt het.

"Hebben de mensen die het een slechte finale vonden er al eens bij stilgestaan dat we eigenlijk al twee maanden een langgerekte finale hebben gekregen? Chapeau aan de scenaristen om het zo uitgebreid te maken in plaats van alles op 45 minuten te tonen!"

Meer nieuws

Meer nieuws

.