Thuis Van een ommezwaai gesproken! 'Thuis'-fans juichen voor Thilly en Harry, maar doen ook onheilspellende vaststelling
COS
Van een ommezwaai gesproken! 'Thuis'-fans juichen voor Thilly en Harry, maar doen ook onheilspellende vaststelling
Foto: Eén

Dit jaar krijgen we in 'Thuis' niet één maar twee huwelijken! Thilly verraste vrijdag iedereen door Harry na hun breuk plots zelf ten huwelijk te vragen.

Thilly (Lauren Müller) was de afgelopen tijd op een stilteretraite. Toen we Harry (Stan Van Samang) in het donker troffen, hadden we nooit kunnen denken dat Thilly plots voor z'n neus zou staan. Dat ze vervolgens ook nog eens vroeg om te trouwen, deed iedereen compleet uit de lucht vallen.

"Dit was een kippenvelmomentje", lezen we op Facebook. "Een verdwijning met een happy end", merkt iemand op. "Van een ommezwaai gesproken", klinkt het nog. "Dat zag ik niet aankomen, maar ben wel blij voor hen." En: "Ja, dit was onverwacht, leuk om zo op het verkeerde been gezet te worden."

"Zo blij en lief, hopelijk geen drama", klinkt het. "Heel mooi, maar een huwelijk in 'Thuis'? Nog niet veel goed zien gaan op de trouwdag", merkt een fan op. "Pas op, een trouw voorspelt meestal een groot fiasco", weet nog een kijker.

"We weten al wie er trouwt in de seizoensfinale eind juni. En net dan zal de beste vriend van Harry opduiken: Chris", voorspelt een kijker. "Die Chris komt nog roet in het eten gooien. Nieuwecliffhanger voor dit seizoen. Mark my words", lezen we nog. "Die Chris zijn naam wordt te vaak vernoemd... die komt nog eens terug opduiken."

Meer nieuws

Meer nieuws

.