Thuis Tom beseft in ‘Thuis’ dat hij tot actie moet overgaan en het ontploft tussen Angèle en Eddy
PMN
Tom beseft in ‘Thuis’ dat hij tot actie moet overgaan en het ontploft tussen Angèle en Eddy
Foto: VRT

Morgen start de nieuwe week van ‘Thuis’. Er staat opnieuw heel wat te gebeuren. Wij geven je een overzicht van wat je volgende week allemaal mag verwachten.

MAANDAG 11 SEPTEMBER
Peter kan niet anders dan liegen tegen Vicky, ook al valt hem dat zwaar. Zal Vicky de leugen geloven? Christine heeft een drukke dag voor de boeg in tegenstelling tot Adil. Er moet Rosa toch iets van het hart. Frank gaat langs bij Lowie.

DINSDAG 12 SEPTEMBER
Vicky vindt dat haar broer veel te braaf is. Christine en Adil zijn het niet eens met elkaar. Lowie zoekt Viv op met een klein cadeautje. Dirk komt tot een moeilijk besef. Tom beseft dat hij actie moet ondernemen.

WOENSDAG 13 SEPTEMBER
Thilly vraagt aan Viv of zij nog plaats heeft voor een extra kamergenoot. Vicky begint van alles te vermoeden en dat zorgt voor een emotionele woordenwisseling. Viv staat ineens voor de neus van Lowie.

DONDERDAG 14 SEPTEMBER
Christine doet haar best om haar man tot actie te laten overgaan. Karin trekt aan de alarmbel tegenover Tom, waarna Tom snel enkele zaken regelt. Vince zoekt toenadering tot Ilias. Zal hij dat toelaten?

VRIJDAG 15 SEPTEMBER
Dirk kan niet doordringen tot Rosa. Het ontploft tussen Angèle en Eddy tijdens zijn verjaardagsfeestje. Christine is furieus. Judith heeft de raad opgevolgd van haar zus, maar dat komt haar nu duur te staan.

Meer nieuws

Meer nieuws

.