Thuis Tina Maerevoet zelf ontdaan na exit in 'Thuis': "Geen zin om tegen beslissing in te gaan"
COS
Tina Maerevoet zelf ontdaan na exit in 'Thuis': "Geen zin om tegen beslissing in te gaan"
Foto: VRT MAX

Kijkers van 'Thuis' zijn vrijdag enorm geschrokken. Ze moesten afscheid nemen van Paulien. Tina Maerevoet speelde vijftien jaar mee in 'Thuis'.

Paulien (Tina Maerevoet) kwam tijdens een vr-escape room ten val, een glasscherf raakte haar halsslagader. Het afscheid komt er net nadat Paulien en Lowie (Mathias Vergels) te horen kregen dat hun draagmoeder Tamara (Tine Priem) zwanger is.

Tina wist al een jaar dat haar personage zou verdwijnen. Ze dacht dat de schrijvers zouden verdergaan met de verhaallijn rond het wensouderschap van Paulien en Lowie. Tina keek zelf ook erg uit naar die positieve verhaallijn.

"Toen ik vernam wat er wél zou gebeuren met Paulien, was ik wel stil", zegt Tina aan HLN. "Ik begreep het ook niet zo goed. Maar ik heb de knop snel omgedraaid. Het heeft ook geen zin om tegen zo’n beslissing in te gaan."

Een comeback is niet meer mogelijk. "Maar dat hoefde voor mij ook niet meer. Ik ben blij dat ik een duidelijk punt kon zetten achter mijn rol. Het is mooi geweest. Vijftien jaar in een soap mogen meespelen: wie kan dat zeggen?", aldus Tina.

Meer nieuws

Meer nieuws

.