Thuis Tina Maerevoet maakt zich opvallende bedenking na onverwachte exit uit 'Thuis'
COS
Tina Maerevoet maakt zich opvallende bedenking na onverwachte exit uit 'Thuis'
Foto: Eén

'Thuis' liet haar kijkers vrijdag geschokt achter. Paulien (Tina Maerevoet) kreeg een glasscherf in haar halsslagader en overleed in het ziekenhuis.

Een jaar geleden kreeg Tina Maerevoet al te horen dat haar personage zou sterven. Het afscheid van haar personage Paulien betekent echter niet het einde van 'Thuis' voor Tina. Ze blijft namelijk aan de slag achter de schermen.

"Ik begeleid er de acht kinderen en jongeren tussen 2 en 18 jaar", vertelt Tina in TV Familie. "Een job als kindercoach is een enorm engagement, want ik probeer er zoveel mogelijk voor hen te zijn. Voor zowat alles."

Tina bereidt de jongeren voor op de repetities en helpt hen met het instuderen van hun teksten. Daarnaast is ze hun vertrouwenspersoon. "Als ze zich onzeker voelen of iets niet willen spelen, moet ik dat met hen bespreken."

Het is niet zo dat de job als kindercoach de ontgoocheling van Pauliens dood verzacht. "Die job staat al vijf jaar los van mijn acteerwerk als Paulien. Maar ik vind het super om mijn collega's nog zo vaak te zien", besluit Tina in TV Familie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.