'Thuis'-producer Hans Roggen heeft nieuws dat niet alle kijkers graag zullen horen
LHX
'Thuis'-producer Hans Roggen heeft nieuws dat niet alle kijkers graag zullen horen
Foto: VRT

Eindelijk is het nieuwe seizoen van 'Thuis' begonnen. De kijkers die twee maanden lang op hun honger hebben gezeten, kunnen nu weer aan hun trekken komen.

Aan Het Laatste Nieuws vertelt 'Thuis'-woordvoorder Hans Roggen alvast wat we zoal van dit seizoen kunnen verwachten. Voor veel personages wordt het een nieuw begin. Juf Christine gaat aan de slag als schooldirectrice, Bob wordt leerkracht en Lowie moet op zoek naar een nieuwe job.

"Al zullen in de eerste verhaallijnen vooral bedrog en zelfbelang centraal staan", kondigt Roggen aan. "Daarnaast blijft 'Thuis' natuurlijk ook over geluk, liefde en de kleine dingen gaan."

In het vorige seizoen vielen er maar liefst acht doden, wat het tot het dodelijkste seizoen in de geschiedenis van de serie maakt. Er kwamen massaal veel reacties op. Heel wat kijkers waren enthousiast over de grote dosis spanning, maar sommigen vonden het toch wat te veel van het goede en te onrealistisch.

Voor die laatsten heeft Roggen slecht nieuws. "In het nieuwe seizoen trekken we die lijn door en gaan we voor nog meer surprises zorgen", vertelt hij. "De kijker moet het gevoel krijgen dat er in 'Thuis' op elk moment van alles kan gebeuren." Dat belooft!

Meer nieuws

Meer nieuws

.