Thuis 'Thuis'-producer geeft duidelijkheid over opvallend 'foutje' en doet onheilspellende uitspraak
COS
'Thuis'-producer geeft duidelijkheid over opvallend 'foutje' en doet onheilspellende uitspraak
Foto: VRT NU

Na veel ellende de afgelopen maanden, was er onlangs eindelijk nog eens plek voor liefde in 'Thuis'. Bob en Tamara stapten in het huwelijksbootje.

De weg naar de huwelijksceremonie verliep niet van een leien dakje, maar uiteindelijk kon het huwelijk wel plaatsvinden. Bob en Tamara zeiden 'ja'! Of toch niet helemaal...

"Tamara Vereken, neemt gij Bob Sleeckx tot uw wettige echtgenoot?", werd Tamara gevraagd. "Absoluut", reageerde ze. Paniek bij heel wat kijkers, want Tamara's antwoord zou het huwelijk niet bindend maken.

'Thuis'-producer Hans Roggen geeft duidelijkheid over het 'foutje'. Dat is er niet bewust ingeslopen. "Het is niet de bedoeling van onze scenaristen om daar in de verhaallijn nog op terug te komen", klinkt het bij de producer in TV Familie.

Mocht het echte 'jawoord' daadwerkelijk verplicht zijn, dan storen de makers van 'Thuis' zich er niet aan. "We gaan ervan uit dat Bob en Tamara innig getrouwd zijn. Al weet elke kijker dat huwelijksgeluk in 'Thuis' doorgaans minder lang duurt dan in de realiteit", aldus Hans Roggen.

Meer nieuws

Meer nieuws

.