'Thuis'-kijkers zien het niet goedkomen: "Loopt met open ogen in de val"
LHX

In 'Thuis' wil Lowie (Mathias Vergels) ontzettend graag een kind. Sinds zijn relatie met Viv is afgesprongen, staat hij er wel alleen voor.

Lowie heeft een erg onconventionele oplossing gevonden voor zijn probleem: samen met zijn stiefzus Paulien (Tina Maerevoet), die zelf geen baarmoeder meer heeft, gaat hij op zoek naar een draagmoeder. Het is een wending waarover heel wat kijkers zich zorgen maken.

"Paulien en Lowie samen een baby? Dat komt niet goed volgens mij!", klinkt het onder meer op sociale media. "Daar komen problemen van." "Wat gaat Peter daarvan zeggen? En wat als Lowie dan toch nog een vriendin krijgt in de toekomst?"

"Eens dat kindje er is, zal dat wel voor problemen zorgen", denkt iemand anders. "Van wie gaat dat kindje dan zijn? Gaan ze het alle twee opvoeden? Gaat dat kindje mama en papa tegen hen zeggen? Het zal niet gemakkelijk worden om dat uit te leggen."

"Lowie loopt met open ogen in de val", wordt er ook geschreven. "Hij zal fortuinen betalen voor de medische opvolging en de betaling van de draagmoeder, en eens de baby van het eitje van haar zus geboren is en Pauline officieel de moeder is kan hij oprotten."

Toch zijn er ook kijkers die optimistischer zijn. "Ze willen geen liefdesrelatie, maar wel samen voor een kindje zorgen. Dat is toch mooi?", klinkt het. "Waarom zou een man geen alleenstaande vader kunnen zijn? Dat hij dat samen met Paulien zou doen is toch net fijn, want zij wil ook graag een kind maar kan het niet meer krijgen. Dat is toch een mooie oplossing?"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.