'Thuis'-kijkers zien het al helemaal zitten: "Zou een mooi koppeltje zijn"
LHX
'Thuis'-kijkers zien het al helemaal zitten: "Zou een mooi koppeltje zijn"
Foto: VRT

Sinds april vertolkt influencer Aaron De Groeve de rol van Gabriël (alias Gaby) in 'Thuis'. Het lijkt erop dat hij en Britney wel erg naar elkaar aan het toegroeien zijn.

Gabriël en Britney lijken een erg goede connectie te hebben. Of er ook meer aan de hand is? Dat zien de 'Thuis'-kijkers alvast wel zitten.

"Ik hoop dat er iets uit voortvloeit. Het zou een mooi koppeltje zijn", wordt er geschreven op sociale media. "Love is in the air."

"Het is Britney gegund, maar zo erg dat Zihame juist binnenkwam, want zij heeft haar nu heel hard nodig", klinkt het ook. "Ocharme, Zihame komt juist op het verkeerde moment binnen. Maar ze snapt dat wel, ze heeft graag dat Britney gelukkig is."

Vooral na alle kommer en kwel in 'Thuis' vinden de kijkers dat het tijd is voor iets mooi liefdesverhaal. "Laat ook eens wat leuke dingen op ons afkomen. Als je het mij vraagt, zitten er nog wel een aantal onaangename scènes aan te komen. Het faillissement van de zonnepanelen, Bob die tegen een burn-out vecht, het proces van Ilias, het grensoverschrijdend gedrag van Dries... Het is allemaal niet om vrolijk van te worden. En dat nieuwe koppeltje zou een lichtpuntje kunnen zijn."

Toch mogen we nog niet te vroeg juichen. "Ik denk eerder dat hij een goede vriend wordt", oppert iemand. "Jammer voor Britney met haar vlindertjes in haar buik." "Ik denk dat ze helaas een ontgoocheling tegemoet gaat. Hij is homo, denk ik", luidt een andere theorie.

Meer nieuws

Meer nieuws

.