Thuis 'Thuis'-kijkers voorspellen het al: "Dan zullen alle stoppen doorslaan bij hem"
COS
'Thuis'-kijkers voorspellen het al: "Dan zullen alle stoppen doorslaan bij hem"
Foto: Eén

Zal er een nieuw koppel ontstaan in 'Thuis'? Peter en Judith lijken volgens veel fans wel een goede match. Of zou de jaloezie van Femke haar terug in Peters armen doen belanden?

Veel kijkers van 'Thuis' zijn er niet van overtuigd dat Peter en Femke terug een koppel zullen worden. "Ze hebben elkaar helemaal door het slijk gehaald, dus denk ik dat ze elkaar niet snel zullen terugvinden", zegt een kijker op Facebook.

Toch bestaat er volgens een heleboel fans een kans op een verzoening tussen het ex-koppel. "Femke zal jaloers worden op de vriendschap met Judith en misschien zal ze dan inzien dat ze niet goed bezig is met haar lastige wijnboer", merkt iemand op.

"Ik hoop dat hij terug bij Femke gaat. Je ziet nu al dat Kobes jaloerse trekken naar boven komen. Femke zal ook licht jaloers worden op Peter en Judith. Daardoor zullen ze terug een koppel worden en bij Kobe zullen alle stoppen dan weer eens doorslaan", voorspelt iemand.

"Kobe gaat weer over de schreef gaan door zijn jaloezie", lezen we nog. Een voorzichtige hereniging tussen Femke en Peter zou volgens kijkers weleens voor een drama kunnen zorgen. "Als Kobe dat doorheeft, dan zal er weer iets ergs gebeuren. Misschien ontvoert hij wel Vic?"

Download gratis onze app en volg het leukste showbizznieuws op de voet!

Meer nieuws

Meer nieuws

.