‘Thuis’-kijkers massaal in shock: "Wat was me dat!"
LHX
‘Thuis’-kijkers massaal in shock: "Wat was me dat!"
Foto: VRT1

Vanavond wordt de midseizoensfinale van 'Thuis', een extra lange aflevering, uitgezonden. Gisterenavond was die al op VRT MAX te bekijken.

De echte 'Thuis'-fans konden zich niet inhouden: zij keken gisteren al naar de midseizoensfinale van de soap. Die was op zijn minst spectaculair te noemen.

Het feit dat Bob loog over zijn ziekte, is een grote schok voor veel kijkers. Op sociale media reageren ze massaal op de heftige aflevering. "Ik ben er nog niet goed van", schrijven ze. "Het strafste ooit gezien in 'Thuis'.

"Amai, wat een aflevering! Allemaal supergoed geacteerd!", klinkt het ook. "Zo spannend." "Wat was me dat!" "Ik ben nog nooit zo gechoqueerd geweest van een aflevering."

"Superknap acteerwerk van Christophe Haddad, Daphne Paelinck, Tine Priem en Mathias Vergels!" "Grote complimenten aan de scenarioschrijvers! Wauw, wauw, wauw!"

"Dit was een van de allerbeste afleveringen van 'Thuis' die ik ooit heb gezien", vinden sommigen zelfs. "Nu zullen de schrijvers veel uit de kast mogen halen voor de seizoensfinale..."

Meer nieuws

Meer nieuws

.